Смарфоните с марката Meilan се завръщат наистина

  Meizu MY+
Смарфоните с марката Meilan се завръщат наистина

След завръщането на бранда Meilan (mblu) с производство на периферни продукти, се заговори за евентуално възобновяване и на производството на смартфони. След дълго мълчание по въпроса, на срещата с фенове от Гуанджоу в края на октомври от Meizu загатнаха, че това е възможно при достатъчен интерес.

Тия дни в китайската социална мрежа Weibo беше публикуван скрийншот от склада на Meizu в сайта на Suning. На постера, който е бил премахнат веднага, се вижда предполагаемият телефон на бюджетния бранд и надпис „Meilan 10 нов продукт“. Смартфонът е с капковиден прорез за предната камера и три отвора в камера модула отзад.

Meilan mblu 10

Доколко този скрийншот е достоверен, не е ясно, но тази сутрин от Meizu потвърдиха официално завръщането на „сините“ смарфони с марката Meilan, която още от създаването си през 2014 година беше насочена към младежката аудитория. От компанията изтъкнаха, че въпреки пренаситения пазар все още има какво да се предложи. Високо качество с добър дизайн и добро потребителско изживяване могат да се постигнат и с по-ограничен откъм възможности хардуер.

Последният телефон с тази марка беше Meilan 6T (Meizu M6T за глобалния пазар), анонсиран в края на май 2018 година – с 5,7” дисплей, двойна задна камера, MediaTek MT6750 процесор, 2/3/4GB RAM и 16/32/64GB място за съхранение.


Вашият коментар