16 години Meizu

  Meizu MY+
16 години Meizu

Днес Meizu Technology отбелязва 16-я си рожден ден.

Компанията е основана през 2003, започвайки с производство на MP3 плейъри, и за три години става най-популярната марка за плейъри на китайския пазар. През 2007г. Meizu навлиза в сферата на смартфоните, а през 2012г. е пуснат официално потребителският интерфейс Flyme (Флайми), оптимизиран специално за навиците на китайците. 2015 година поставя началото на mBack интерактивния дизайн на Meizu. През ноември 2016 с Flyme 6 видяхме и първия вариант на мисловния двигател OneMind, базиран на AI технологията.

16 години Meizu

Отбелязването на 16-тата годишнина на Meizu започна в края на миналата година с пускането на 16th серията, като скоро трябва да видим и нейните наследници – 16s и 16T.

Този месец официално беше представен и смартфон от Note серията – Meizu Note 9, който беше оценен от местни и чужди медии като телефон с „отлично съотношение цена/производителност“.

Компанията преразгледа основните етапи от своята 16-годишна дейност и заяви, че и в бъдеще Meizu ще продължи да набляга на дизайна и няма да пести усилия за създаването на иновативни и качествени продукти.


Вашият коментар