Meizu намеква за силните страни на флагманския смартфон Meizu 16s

  Meizu MY+
Meizu намеква за силните страни на флагманския смартфон Meizu 16s

На 6 март Meizu ще представи официално най-новия си телефон от Note-серията, Meizu Note 9, който се очертава да бъде доста добър и на цена около 250 долара. Но компанията започна да рекламира и представянето на флагманския Meizu 16s.

Публикувани са и първите тизери с хаштаг #ThePowerof16. Смартфонът се рекламира с гръмкото име Super, което в случая е абревиатура. Зад тези букви се крият думите Speed, Utility, Performance, Extra features и RAM, които ни показват висока производителност, увеличен обем оперативна памет и допълнителни възможности.

Meizu 16s - #ThePowerof16

Вече е известно, че Meizu 16s ще притежава безрамков Super AMOLED дисплей с диагонал 6,2 инча, защитен с Corning Gorilla Glass 6. Ще се задвижва от чипа Qualcomm Snapdragon 855. Основната камера ще е с 48-мегапикселовия сензор Sony IMX586. Капацитетът на батерията ще 3600mAh и ще поддържа безконтактни разплащания, благодарение NFC модула.

Масовото производство на Meizu 16s трябва да започне през март, а продажбите през април. Цената му за китайския пазар се очертава около 490 долара.


Вашият коментар