Пролетно представяне на нови продукти на Meizu на 19 април

  Meizu MY+
Пролетно представяне на нови продукти на Meizu на 19 април

На 19 април компанията Meizu ще представи нови продукти от сериите PANDAER и lipro. Презентацията ще бъде излъчена онлайн от 19:30 часа местно време.

През 2019 година талисманът на Meizu, King Kong Panda, беше надграден до новата марка PANDAER, насочена към младежката аудитория. Под тази марка се призвеждат дрехи, кейсове за смартфони, чанти, сувенири, но и технологични продукти, разработени самостоятелно или в сътрудничество с популярни китайски фирми. Вече видяхме няколко такива продукта – PANDAER 40W магнитно супер бързо и охлаждащо зарядно, PANDAER х IQUNIX прозрачна механична клавиатура, PANDAER х SHARGE прозрачна външна батерия, PANDAER × Elvis XOG настолна блутут тонколонка.

Meizu PANDAER Oasis camp

Предстоящата презентация е свързана с пролетта и къмпингуването. Първите известни нови продукти са тениски „Oasis camp“, които вече са в продажба. Налице е и сътрудничество с водещия производител на къмпинг оборудване MOBI GARDEN. Какъв ще е съвместният продукт, предстои да разберем.

Meizu PANDAER MobiGarden

На този етап няма яснота какво ново ще видим от серията lipro, която пък беше създадена в началото на 2021 година. Под тази марка се произвеждат висококачествени щадящи очите осветителни тела, както и продукти за интелигентния дом.

Вече е средата на април и всички фенове на Meizu очакват новини относно тазгодишната флагманска серия Meizu 19 и Meizu 19 Pro. Както беше обявено още миналата година, новите телефони на компанията можем да очакваме най-рано през май. Дано завърналата се в Китай пандемия не попречи за навременното пускане на Meizu 19 серията. Дано и на предстоящата презентация от компанията да споделят информация относно дългоочакваните флагмани.


Вашият коментар