Meizu звукова електрическа четка за зъби с технология против пръски

  Meizu MY+
Meizu звукова електрическа четка за зъби с технология против пръски

На конференцията на 23 октомври, освен първия си геймърски смартфон Meizu 16T, компанията представи и четири аксесоара. Между тях е и първата в света звукова електрическа четка за зъби с технология против пръски. Тоест, новият устен аксесоар от Meizu предотвратява изплъзването на зъбната паста от главата, което обикновено се наблюдава при повечето други предложения, включително серията Philips 9, която е една от най-продаваните в Китай. Зъбната четка е разработена съвместно с Taikang Bybo Dental, лидер в Китай в производството на дентални аксесоари.

Тялото на електрическата четка за зъби на Meizu е направено от пластмаса с антибактериална и антиплесенна защита и е оформено цилиндрично. В предната част на устройството са разположени бутонът за захранване и няколко LED индикатора, които показват режима на работа на четката (избелване, полиране, масаж и чувствителен режим) и останалия заряд на батерията. Батерията е вградена и презареждаема чрез 360° безжична зарядна станция, включена в комплекта и поддържаща бързо зареждане. От Meizu твърдят, че батерията издържа около месец.

Както и при останалите електрически четки за зъби, и за тази на Meizu се предлагат сменяеми глави, като в комплекта са включени два броя. Косъмът за четката се доставя от американския химически концерн DuPont.

Meizu звукова електрическа четка за зъби

Електрическата четка за зъби разполага с ново поколение вибромотор, който вибрира с честота 32000 пъти в минута и амплитуда 5,5 мм. Именно този мотор е основният компонент, който не позволява на пастата за зъби да се изплъзне от главата, а технологията е патентована от Meizu. Четката е снабдена и с таймер, който на всеки 30 секунди подсеща да се смени зоната на почистване.

Като продукт, който често влиза в контакт с вода, звуковата електрическа четка за зъби на Meizu е със степен на водоустойчивост IPX7. Това гарантира, че четката ще продължи да работи и след потапяне във вода на дълбочина 1 метър в продължение на 30 минути, което е почти невъзможно да се случи в реални условия.

Цената на продукта е доста добра – в Китай тя е 299 юана (около 42 долара), много по-ниска в сравнение с най-популярния модел на Philips, който се продава за 999 юана (около 141 долара). Сменяемите глави се продават в комплект по два броя на цена 59 юана (около 7 долара).


Вашият коментар