Meizu предлага корпоративни услуги

  Meizu MY+
Meizu предлага корпоративни услуги

Вчера Meizu стартира нова услуга, насочена към корпоративни клиенти – Enterprise customization service. Става въпрос за услуга, предлагаща персонализация, която да отговори на индивидуалните нужди на фирмите – сигурност на данните, унифицирана конфигурация за управление и контрол, и персонализация на мобилни интелигентни терминали.

От Meizu предлагат възможност за гравиране на фирмено лого, персонализирани стартови екрани на смарт устройства, специфичен дизайн на потребителския интерфейс, предварително инсталирани приложения за нуждите на съответния бизнес…

В допълнение към персонализирането на ниво външен вид, Meizu ще предостави и дълбока персонализация от гледна точка на сферата на дейност, както и на сигурността – дистанционно управление на мобилните телефони или таблети; контрол върху обаждания и SMS, изтриването на данни, инсталирането и деинсталирането на приложения и връщането на заводски настройки, с цел гарантиране на сигурността в интернет; оптимизиране и синхронизиране на процесите на продажби; подобряване на ефективността на комуникацията; създаване на интелигентни класни стаи за ученици и студенти и др.

Meizu enterprise services security

Предлага се и опцията dual domain system – разделяне на ползването на телефона или таблета за служебни и лични нужди, с лесно превключване между двата режима на ползване. Работното пространство поддържа само предварително зададени функции. Всички данни се съхраняват независимо и са строго контролирани, за да няма притеснения за изтичане или загуба на информация.

Meizu предоставя решения не само за персонализиране и сигурност на мобилни телефони и таблети, но също и за други интелигентни екологични продукти. Тези решения могат да бъдат приложени и в медицинската индустрия, образованието, интелигентния дом, финансовата и застрахователна дейност и др.


Вашият коментар