Meizu 18 серията също ще се продава без адаптер за зареждане

  Meizu MY+
Meizu 18 серията ще се продава без адаптер за зареждане

Според последните данни, публикувани вчера от китайския Национален център за сертифициране на качеството, два нови 5G модела на Meizu, M181Q и M191Q, са получили 3C сертификация. Както се вижда от снимката, тези два нови модела се произвеждат съответно от Huizhou Miki Communication Equipment и Meili Technology. Моделите от серията Meizu 17 бяха M081Q и M091Q, така че се очаква M181Q и M191Q да бъдат съответно новите Meizu 18 и Meizu 18 Pro.

Впечатление прави, че Meizu 18 серията ще последва набралата вече популярност тенденция, свързана с опазването на околната среда, и ще се продава без адаптери за зареждане. Скоростта на зареждане е подобрена в неголяма степен, в сравнение с тази на серията Meizu 17. Meizu 18 ще поддържа три режима на зареждане и максимална мощност 36W (5V/3A, 10V/3A и 12V/3A), а Meizu 18 Pro – до 40W (5V/4A, 10V/4A и 20V/2A). Дали по-скъпият модел ще може да се зарежда и безжично, засега не е ясно.

Meizu 18 серията също ще се продава без адаптер за зареждане

Със сигурност се знае вече, че Meizu 18 серията ще бъде оборудвана с водещата 5G мобилна платформа на Qualcomm – Snapdragon 888. Носят се слухове, че този път селфи камерата ще е разположена в центриран отвор в дисплея. Спекулира се и относно другите характеристики на новите флагмани на компанията, но засега всичко е само в сферата на догадките.

Също вчера 3C сертификация премина и TD-LTE безжичен терминал за данни, модел M007W. Това най-вероятно е дългоочакваният смарт часовник Meizu Smart Watch с персонализирана операционна система Flyme for Watch. Той ще поддържа мощност на зареждане 7.5W (5V/1.5A). И той ще се продава без заряден адаптер в комплекта. Това подсказва, че може би ще се зарежда безжично, а не с плъгин адаптер като повечето смарт часовници. Meizu Smart Watch ще може да се ползва и независимо от мобилния телефон, тъй като ще поддържа 4G LTE мрежа. Възможно е това да бъде чрез eSIM.


Вашият коментар