Тонколонка Meizu Gravity

 
Meizu Gravity

Днес Meizu представи за меломаните и дългоочакваната тонколонка Meizu Gravity. Тя има уникален дизайн, който я прави да изглежда плаваща във въздуха, благодарение на прозрачната правоъгълна стъклена призма, върху която лежи основното тяло. Външният вид е дело на популярния японски дизайнер Кошо Цубои (Kosho Tsuboi), известен с екстравагантните си и футуристични продукти.

В горната част на Meizu Gravity има триъгълна стъклена призма, която действа като изнесен дисплей. Всъщност призмата е поставена върху основния дисплей на високоговорителя, но благодарение на законите на физиката светлинните лъчи от дисплея преминават през нея и изглежда, че дисплеят е в самата призма. Meizu нарича този дизайн „Half Mirror“.

Тонколонка Meizu Gravity

Тонколонката е снабдена с два 40-милиметрови говорителя по 10W, Texas Instrument TAS5754M аудио чипсет с поддръжка на PurePath и HybridFlow, и драйвери Dirac HD Sound за качествен звук.

Meizu Gravity може да възпроизвежда музика от вашите устройства чрез Bluetooth 4.1. Освен това може да се свърже с интернет чрез приложението Gravity и да предава музика от куп платформи като Spotify, SoundCloud и TuneIn. Има и aux порт. Wi-Fi свързаността е ограничена до 2,4GHz.

Тонколонка Meizu Gravity

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *