Meizu 18 5G серията и Flyme 9 ще бъдат представени на 2 и 3 март, на конференции в Джухай

  Meizu MY+
Meizu 18 5G серията и Flyme 9 ще бъдат представени на 2 и 3 март, на конференции в Джухай

Вчера сутринта от Meizu публикуваха снимка на завеса, която трябваше да бъде повдигната днес в 10 часа китайско време. И да, тази сутрин бяхме изненадани приятно.

Първо, Meizu 18 5G серията ще бъде представена по-рано от очакваното. Това ще се случи на 3 март в Zhuhai Grand Theater. Второ, ще бъде представена и новата версия на потребителския интерфейс Flyme 9. Това ще се случи ден по-рано, на 2 март, също в Grand Theater. На 1 март пък ще бъде направена ретроспекция на развитието на компанията, която тази година празнува своя 18-ти рожден ден.

Meizu 18th anniversary Flyme 9

От Meizu ще ни разкрият каква е Б страната на индустрията. Индустрията не трябва да има само страна, Meizu ще ни покаже другата. Какво е да не се съобразяваш сляпо с наложените тенденции. Че изискванията на потребителите не трябва да бъдат променяни от правилата за комерсиализация на индустрията. Ако не следвате тълпата, ще бъдете по-разпознаваеми и без ограничения.

По предварителни данни Meizu 18 5G серията трябва да е оборудвана с мобилната платформа Qualcomm Snapdragon 888. Тия дни обаче в китайската социална мрежа Weibo се появиха слухове, че Meizu 18 ще бъде със Snapdragon 870. Селфи камерата ще е разположена в центриран отвор в дисплея, а задната камера ще е тройна 64MP+12MP+5MP. Ще бъде преинсталиран с Flyme 8.3, базиран на Android 11.

Ако тези спекулации се окажат верни, означава че този път разликите между Meizu 18 и Meizu 18 Pro ще бъдат по-големи, спрямо разликите в двата модела на миналогодишната флагманска серия Meizu 17. А това ще доведе до значително по-приемлива цена на по-евтиния модел Meizu 18.

Това ще разберем след малко повече от седмица. Но със сигурност всеки ден до презентацията ще излизат нови детайли около дългоочакваната Meizu 18 5G серия.


Вашият коментар