От Meizu строят специална конструкция за конференцията по представянето на Meizu 17 серията

  Meizu MY+
От Meizu строят специална конструкция за конференцията по представянето на Meizu 17 серията

Поради коронавирусната епидемия повечето места в Китай все още не са отворени. За да не нарушават противоепидемичните мерки при представянето на Meizu 17 серията, от компанията започнаха изграждането на специална конструкция край сградата, в която се помещава седалището на фирмата. Феновете, които имат възможност, ще могат да дойдат и да наблюдават конференцията на живо. Останалите ще следят събитието чрез онлайн излъчването.

От Meizu строят специална конструкция за конференцията по представянето на Meizu 17 серията

Както бяха обещали, от Meizu всеки ден ни разкриват по някакви детайли за това, което да очакваме на 8 май. От официално споделеното до момента вече е сигурно, че ще бъдат представени два флагмански модела – Meizu 17 и Meizu 17 Pro. Те ще бъдат с персонализиран Super AMOLED дисплей от Samsung със защита на зрението и 90Hz честота на опресняване.

Meizu 17 и Meizu 17 Pro ще бъдат с персонализиран Super AMOLED дисплей от Samsung със защита на зрението и 90Hz честота на опресняване

Селфи камерата ще е разположена вдясно в отвор в дисплея. Смартфоните ще са оборудвани с Qualcomm Snapdragon 865 SoC и X55 5G модем, UFS 3.1 флаш памет, разработения от Meizu хоризонтален линеен вибромотор mEngine 3.0, два стерео говорителя и пълнофункционален NFC модул.

Задната камера ще е четворна, хоризонтално разположена и с кръгова LED светкавица в средата. Основният сензор ще е 64-мегапикселовият Sony IMX686. Дотук е общото в камерите на двата модела. При Meizu 17 Pro имаме специално разработен 129-градусов 32MP ултраширокоъгълен сензор и 3D детектор за дълбочинно засичане. Освен това, Pro версията ще бъде с керамично тяло.

Четворна хоризонтално разположена задна камера с кръгова LED светкавица и 64MP Sony IMX686

Батерията е 4500mAh и ще се зарежда с 30W Super mCharge бързо зареждане от Meizu. Тук обаче се спекулира, че Meizu 17 Pro ще бъде с 40W Super mCharge. Говори се също, че ще поддържа и безжично зареждане.

Естествено, не може да мине презентация на нови телефони без да бъдат показани и други продукти. Неотдавна във Weibo изтече снимка на Meizu 65W бързо зарядно на базата на GaN (галиев нитрид). От компанията вече потвърдиха, че ще го видим на 8 май.

Meizu HD60 Active Noise Cancellation

На конференцията ще бъдат представени и подобрените слушалки Meizu HD60 с активно шумопотискане (Active Noise Cancellation), нова външна батерия с USB Type-C порт. Ще има и нови продукти от Lifeme серията от висококачествени многоцветни тъкани, олекотени и с обновен дизайн.

Meizu Lifeme

Вашият коментар